13-18 år

Ungdomsgruppa i SOON CK. Har du lyst til å starte med terrengsykling og utfordre deg litt, så kan dette være et supert alternativ. Vi legger vekt på teknikk, utholdenhet, lek og morro, og at man fungerer best i et team.

Faste treningsdager er mandag, tirsdag, onsdag og torsdag, samt noe ekstra trening for dem som ønsker det i helgene også. Vi lager skreddersydd opplegg for hver uke, avhengig av hvor i sesongen man er.

Vi kombinerer treningene våre med forskjellige aktiviteter og treningsopplegg. Både landevei, CX og terrengsykler blir tatt i bruk. Vi har også alternative treninger med svømming, ishokey, turgåing med vekter, løping og ski. 

Gjennom sesongen deltar de som ønsker det i ritt som arrangeres rundt i landet. Dette er Kalas ritt, Norges Cup og Norges mesterskap. enkelte ritt i Sverige og Danmark er det også mulig å delta på. 

Vår fokus er at sykling skal være gøy. Velkommen til oss!Kontaktperson: Atle Stubberud
E-post: sti@soonck.no Tlf: 986 86 939

Hovedtrener: Ove Sollie


aktuelt nå:

Terrengsykkelskolen 2021

Terrengsykkelskole for barn og unge


Les mer om TSS 2021

Soon CK på acebook

Vi er aktive i flere grupper på Facebook. Her møter du medlemmene, og du kan avtale turer utenfor treninger. Noen av gruppene er lukket og krever gyldig tilgang.

Fellessider:
Hovedside for klubben
Forum for medlemmer*
Stigruppa
Son Bikeday
Kjøp og salg
* her finner du mest info om treninger m.m for voksne.

Foreldregrupper:
6-12 år
13-18 år

Vi takker våre sponsorer:

Våre sponsorer bidrar til at vi kan ha det aktivitetsnivået vi har. Uten dem ville vi ikke hatt en aktiv norgeselite, en stor og aktiv barnegruppe og ikke minst egne løyper i nærområdet. Takk!.

Uvex Sports
Braasport
Andresen Bil
Son Revisjon
Goldfish Boat AS
7waves
Kalas Sportswear
Alka Eiendom