Sponsorer og samarbeidspartnere

Å drifte en stor og aktiv sykkelgruppe som SOON CK er veldig givende, men kan også til tider være relativt krevende for en liten gruppe frivillige sykkelentusiaster.

Klubben er driftet av sykkelentusiaster som legger igjen tusenvis av timer for at barn og ungdom i nærområdet skal ha en bredt sykkeltilbud.

Takket være gode og trofaste sponsorer og samarbeidspartnere har vi i SOON CK over flere år klart å etablere, drifte og videreutvikle et Norges kanskje mest aktive og allsidig sykkeltilbud for barn og ungdom i alderen 6-18 år i Vestby kommune.

Med stor deltakelse på konkurranse og ritt, samt mange egen arrangerte ritt her i Son, som: Son Bikeday, NM og Norges Cup hadde aldri vært mulig uten gode samarbeidspartnere på laget.

Vi derfor valgt å dedikere noen sider til våre trofaste samarbeidspartnere og sponsorer.

Ønsker du å lese mer om hva vi som sykkelklubb kan tilby deg som sponsor og eller samarbeidspartner han du lese mer om dette 

Bli Sponsor

Takk til våre sponsorer og samarbeidspartnere

Alka Eiendom ASalka eiendom as logo

Om du har en tomt du vil utvikle, eller kanskje selge, eller skal bygge nytt hus, eller kanskje bare har behov for en flink snekker til å sette inn en dør eller et vindu. Da kan dette selskapet hjelpe deg. Kontakt Alexander på telefon 916 80 340

   

BRAASPORTuvex norge logo

Norges kanskje største kompetansehus innen topptur, langrenn, friluft, løp og sykkel med over 200 merkevarer lagerført, stor butikk på Ullevaal Stadion, Showrom og hentelager på Frysja snakker vi om en solid aktør.

Langt til Oslo? Du finner hele utvalget i ett av landets største nettbutikker innen topptur, langrenn, friluft, løp og sykkel.
Gå inn på www.braasport.no bestillingen får du levert hjem av posten, enkelt og greit.

BRAASPORT er klubbens hovedsponsorer og tilbyr også medlemsrabatt ved kjøp i nettbutikken eller i butikken på Ullevaal Stadion.

Les mer om samarbeide og hva dette betyr for deg som medlem i SOON CK ved å klikke på knappen under.

 

Om samarbeidet

 

  

Son Revisjon ASson revisjon sponsor av soon ck

I et lite revisjonsbyrå er alle kunder store, sånn er det med Son Revisjon AS, et lite lokalt revisjonskontor som holder til i Son sentrum. Vi i Soon CK er takknemlige for å ha med seg en solid sponsor, samt tilgang på gode økonomisk rådgivere når klubben nå skal i gang å ruste opp løyper og mestringsanlegg / bikepark i Son.

Son Revisjon påtar seg revisjon for små og mellomstore bedrifter. Selskapets visjon er at du som kunde til enhver tid skal kunne stole på at regnskapet blir korrekt revidert og til avtalt tid. Selskapets revisorer har mange års praksis og erfaring fra både revisjonskontor, regnskapskontor og som leder fra næringslivet.

   

Andresen Bil ASalka eiendom as logo

I løpet av 65 år og tre generasjoner, har Andresen Bil vokst fra en enmannsbedrift til en etablert bilforhandler for Mercedes-Benz, smart, Peugeot og Citroën, med nærmere 100 ansatte og fire avdelinger i både Indre Østfold og Follo.

Les mer, og bakgrunnen for samarbeidet her

   

UVEXuvex norge logo

Rob Arnesen er et import/engros firma i leker, solbriller og fritidsartikler, etablert allerede i 1912.

Rob Arnesen har lange erfaring gjennom flere generasjoner bygget opp en unik varepakke. Bestående av både kjente merkevarer til en riktig pris og rimelige anonymvarer av god kvalitet. Sortimenter spenner seg over et stort antall produkter også innen sportsartikler.

Rob Arnesen er den Norske importøren av kvalitetsmerke UVEX sykkelhjelmer og raske briller i Norge. Rob Arnesen står også bak merke som shadesofnorway.

Selskapet er et av klubbens generalsponsor og har vært trofast sponsor i Soon CK på klubb og utøvernivå i flere år. I tillegg til å blant annet supplere ungdomsgruppa i klubbene med alt de trenger av hjelmer og briller fra UVEX har de også etablert en medlemsbutikk for alle Soon CKs medlemmer kan handle merkevarer til svært gode medlemspriser.

 

Om samarbeidet

 

   

Klinikk Sørnes, Kiropraktorklinikk sørnes logo

Soon CK har inngått samarbeidsavtale med Klinikk Sørnes, en kiropraktorklinikk som holder til sentralt med avdeling i Vestby og ÅS. Samarbeidet gir medlemmer i Soon CK noen fordeler.

Se Medlemsfordel

 

   

Brav Norway ASkalas klubbtøy

Medlemmer av Soon CK benytter treningstøy og drakter fra Kalas Sportswear. Avtalen sikrer medlemmene godt treningstøy til gode klubbprise. I tillegg til  klubbtøy fra Kalas er det også gjort tilgjengelig kolleksjoner fra Swix og Bavac Les mer om klubbavtalen ved å benytte link under.

Medlemsfordel

 

   

Goldfish Boat ASgoldfish boat sponsor av soon ck

Raske sykelister trenger raske sponsorer!

Goldfish Boat AS er en norsk båtbygger med verft i Son, Norge. Goldfish; utvikler, desginer og bygger fritidsbåter og profesjonelle båter med fokus på effektive og sjøgående skrog. Goldfish har hovedmarked i Norge, Sverige og Sør-Europa.

  

7Waves AS7waves sponsor av soon ck

Solide konstruksjoner til sjøs

7waves er marine arkitekter og bygningsingeniører som er eksperter på maritim arkitektur. De tilbyr en rekke tjenester utviklet for å sikre at marine eiendeler skal tåle ekstreme og varierende miljøbelastninger. Vi i klubben er stolte av å ha med 7waves som medlem av drakt- og sponsorlauget til klubben.

   

Microsoftmicrosoft

Å drifte en stort å aktiv sykkelklubb som Soon CK inkluderer også en god del administrasjon som; kontakt med leverandører, sponsorer, støtteapparat, trenere og ikke minst styrearbeid. I tillegg skal det arrangeres store nasjonale sykkelritt, dugnader, bygging av løyper, styremøter og ikke minst koordinere og gjennomføre over 250 organiserte treninger årlig.

Det blir fort mye administrasjon for et knippe utvalgte frivillige styremedlemmer og da trengs det effektivt verktøy til å holde styr på alt sammen.

Takket være Microsoft som sponser sykkelklubben med alt vi trenger av lisenser til programmer og skylagring (nettside og dokumenter etc.). Avtalen sikrer at Soon CK får tilgang til verktøy fra øverste hylle.

Det har vært svært givende å digitalisere klubben. I dag er vi en papirfri idrettsklubb hvor alle blir oppdatert samtidig ved endringer. Alle oppgaver, skjemaer etc. er automatisert og det er kun unntaksvis at vi benytter e-post.

Resultatet av dette samarbeidet med Microsoft er at styre kan bruke mer tid på å utvikle utøvere og mindre tid på å organisere og administrere idrettslaget.

   

Supporter - Soon CK nettbutikknettbutikk soon ck support

Vi får ofte spørsmål om SOON CK selger supporterutstyr, tidligere har svart vært nei. I dag har vi gleden av å tilby klubbeffekter i samarbeid med NIF og supporter.no. Butikken finner du om du øverst i menyen og velger "Supporterutstyr" eller du kan benytte knappen under. Når du handler i denne nettbutikken vil en del av overskuddet gå tilbake til SOON CK

Til nettbutikken