Styret i Soon CK

Sykkelklubben i Son skal være en åpen og demokratisk organisasjon der formålet er å drive sykkelidrett for barn, ungdom og voksne som er organisert i Norges Idrettsforbund og Norges Cykleforbund.

Arbeidet skal preges av frivillighet, demokrati, lojalitet og likeverd. Alle idrettslige aktiviteter skal bygge på grunnverdier som idrettsglede, fellesskap, helse, ærlighet og fair play.

Nedenfor har vi gjengitt klubbens styre. Du er velkommen til å ta kontakt med styrets medlemmer, eller sende en e-post til: kontakt@soonck.no

henrik smith

Henrik Smith

Styreleder

Henrik er en aktiv terrengsyklist og ønsker med sitt verv å fremme sykkelinteressen hos barn og ungdom i Vestby kommune. For utenom å være leder i klubben er han aktivt ute i markedet å markedsfører klubben hos nye og eksisterende samarbeidspartnere / sponsorer.

E: leder@soonck.no
M: 991 23 180

Nestleder Martin Frøland

Martin Frøland

Nestleder

Martin har vært ivrig hobbysyklist over mange år og blitt mer involvert i Soon CK. Som engasjert sykkelpappa med aktive barn som sykler for Soon CK har Martin også hovedtrener ansvaret for aldersgruppen 9-12 år. Som nestleder i klubben har Martin ansvar for mange av klubbens aktiviteter.

E: nestleder@soonck.no
M: 913 76 452

Mette B. O'Connor

Styremedlem

Mette har konkurrert i landeveis- og banesykling og var på landslaget i landeveissykling. Som trener for 6-8 årsgruppen får hun oppfylt ønskene sine om å gi tilbake til en idrett som har gitt henne så mye, samt å bidra til noe hun brenner for - barn i aktivitet.. Mette har selv barn som sykler for Soon CK.

E: sport@soonck.no
M: 953 00 875

Atle Stubberud

Styremedlem

Atle er tidligere konkurranserytter og har hevdet seg stort innenfor de fleste idretter også landevei- og terrengsykling. Atle er også en av grunnleggeren til Son Sykkelklubb. Atle er ansvarlig etablering av Son Bikeday og Son Bikepark som lanseres i 2021og har det daglige ansvaret for løyper.

E: sti@soonck.no
M: 986 86 939

Truls  Erik Johnsen

Truls Erik Johnsen

Styremedlem

Truls er et unikum innen for sykkelidretten. Som grunnlegger av terrengsykkel.no er han et godt kjent med alt som rører på to hjul.
I tillegg til å sykle aktivt kan Truls også bygge sykler fra grunn og produserte tidligere sykkelrammer fra eget verksted. Dette En mann med mange talenter som vi er glad for å ha med i Styre i Soon CK.

E: aktiv@soonck.no
M: 918 17 524

Ole Ringe

Styremedlem

Ole har gjennom sitt aktivt og sykkelinteresserte barn fått god kjennskap til klubben. Ole har ansvaret for; klubbkassen, nettsider,  markedsføring, medlemservice, samt delaktig i å søkerstøttemidler til klubben. I tillegg er Ole aktiv deltaker i forbindelse salg og koordinering av nye og eksisterende samarbeidspartnere / sponsorer til sykkelklubben. 

E: okonomi@soonck.no
M: 919 10 161