Lisens i Soon CK

Lisens er obligatorisk for å delta i alle typer sykkelritt som arrangeres av klubber/lag tilknyttet Norges Cyckleforbund (NCF).

Lisens er obligatorisk for å delta i alle typer sykkelritt som arrangeres av klubber/lag tilknyttet Norges Cyckleforbund (NCF). Den inneholder bl.a. en ulykkesforsikring for ulykker under all utøvelse av sykkelsport (også sykling til/fra arbeid) samt ulykker på reise til og fra sykkelritt. Lisensen administreres av Norges Cykleforbund.

Man kan enten kjøpe en engangslisens eller en aktiv lisens.
Engangslisensen kjøpes hos arrangøren for ett tur- eller trim-ritt idet man melder seg på rittet. Engangslisensen gjelder kun for det aktuelle rittet. For mer informasjon om engangslisenser, sewww.sykling.no eller ritt-arrangørens side som skal ha informasjon om dette. Aktive lisenser kan bestilles av medlemmer i en NCF godkjent klubb/lag som har betalt den årlige medlemskontingent til klubben/laget. Lisensen gjelder for alle typer ritt og er gyldig fra datoen lisensen blir godkjent hos NCF og ut desember samme år. Forsikringen gjelder ut februar året etter.

Det er ikke bare penger å spare på helårslisens, men den gir bedre dekningen og behandlingstilbud når ulykken er ute. NCF har registrert en nedgang i antall ulykker for utøvere med helårslisens sammenlignet med utøvere som benytter engangslisenser. Ved å være medlem i en sykkelklubb vil man kunne ta del i klubbens tilbud med fellestrening og samhold og gjennom dette bli en dyktigere og sikrere syklist.

Her kan du bestille din helårslisens.

Her kan du administrere din lisens. 

Har du spørsmål om lisens kan du kontakte Soon CK lisensansvarlig på epost: leder@soonck.no


aktuelt nå:

Terrengsykkelskolen 2021

Terrengsykkelskole for barn og unge


Les mer om TSS 2021

Soon CK på acebook

Vi er aktive i flere grupper på Facebook. Her møter du medlemmene, og du kan avtale turer utenfor treninger. Noen av gruppene er lukket og krever gyldig tilgang.

Fellessider:
Hovedside for klubben
Forum for medlemmer*
Stigruppa
Son Bikeday
Kjøp og salg
* her finner du mest info om treninger m.m for voksne.

Foreldregrupper:
6-12 år
13-18 år

Vi takker våre sponsorer:

Våre sponsorer bidrar til at vi kan ha det aktivitetsnivået vi har. Uten dem ville vi ikke hatt en aktiv norgeselite, en stor og aktiv barnegruppe og ikke minst egne løyper i nærområdet. Takk!.

Uvex Sports
Braasport
Andresen Bil
Son Revisjon
Goldfish Boat AS
7waves
Kalas Sportswear
Alka Eiendom